Actuator Design and Magnetics Profile
 
ADM ondersteunt klanten op het gebied van mechatronica, electro-mechanica en magnetisme. ADM is gespecialiseerd in het ontwerpen van magnetische systemen en actuatoren, het uitvoeren van feasibility-studies, het optimaliseren van high-tech electro-mechanische systemen voor toepassingen van sterk uiteenlopende aard; van nauwkeurige high-tech systemen tot vermogensintensieve aandrijvingen.
 
Binnen iedere fase van het ontwikkeltraject participeert ADM in een projectsturende en/of ondersteunende rol: bij de uitvoering van conceptstudies of het opzetten van een (voor)ontwerp, het detailleren of optimaliseren van een ontwerp tot en met de ontwikkeling en realisatie. Afhankelijk van het product draagt ADM zorg voor de vervaardiging van prototypes en serieproducten. De assemblage besteedt ADM uit bij een netwerk van betrouwbare partners.
 
ADM verzorgt trainingen voor professionals uit het bedrijfsleven voor the High Tech Institute. Alle trainingen zijn onderdeel van het CPE programma (Certified Precision Engineer) van het DSPE (Dutch Society for Precision Engineering www.dspe.nl/).
 

Button_GC1    Button_FEM2
 
 
  Site Map